Forside
Om os
Kontakt
Upload video
   Podcast
Log ind   
Kanaloversigt
Spor 10 er et 10. klasse center i Thy. Det ligger i Hurup ved Thisted. Her har eleverne lavet videoer til U-rapporten. Tak for det.
Når vi nu mest af alt filmer det der er foran os, så er det vel meget rimeligt at vi for en gangs skyld vender kameraet mod os selv, så her er vi. Smid en kommentar eller et tip om en god historie. Måske kommer vi ud til din by med et kamera og en mikrofon. Vi går i luften april 2011
Hvad laver en SSP medarbejder og hvilke hav kan en "garvet rotte" fortælle om sit arbejde.
Her på kanalen kan du uploade dine egne film. Husk at temaet er Unge og Alkohol. Har du en hårrejsende, sjov eller vigtig historie, så lad os se og høre om den. Har du afsløret din lokale købmand i at sælge alkohol til mindreårige, så lad os få det frem i lyset. Kender du en der er kommet til skade i trafikken pga. alkohol, så kør historien frem i lyset. Vi vil se det hele - og mere til. KLIK på UPLOAD VIDER i menuen, og opret en Quick Profil. Der tager 60 sek. Med en Quick profil kan du også kommentere på andres videoer og deltage i debatter mm.
Der ligger vel en lille skuespiller gemt i os alle. Nogle historier er bedst fortalt hvis man selv kan designe virkeligheden. Det kaldes fiktion.
1 klip
Lidt forskellige fraklips.
6 klip
U-rapporten har bedt mig smide nogle mobilrapporter her i loggen, og det gør jeg så. Alt hvad jeg siger her på kanalen står for egen regning og du er velkommen til at kommentere på indholdet.
Som seerer kan du altid deltage i debatterne her på siden. Smid en kommentar til filmene du ser og har du lyst til at uploade film om temaet ALKOHOL, så er du velkommen. Klik på OPRET PROFIL i menuen ovenfor, og se at komme i gang. Mobilklip og Web cams er ok. Du behøvs ikk at være top proff for at være med på U-rapporten.
Vi har fået nogle af vores kammerater til at tale ud og være totalt ærlige. Respekt til dem for det.
15 klip
Vi tager pulsen på vores alkoholvaner, og snakker med en masse mennesker om deres alkoholvaner. Hvis du har lavet video eller vil lave en om emnet, så kan du uploade den til seerenes egen kanal. Bare opret en profil (i menuen) så er du kørende.
Pas på derude. Fra i dag, ved du som butiksejer, aldrig om du sælger alkohol til en hemmelig reporter agent, der filmer din butik i at bryde loven. Fat mobilen eller et kamera og smid din afsløring her på siden (opret quick profil) Så er du med på holdet og kan gøre en forskel.
Søg video
Søgeord
Kanal
Uploadet inden for